Od czwartkowej kolacji do niedzielnego obiadu.

W dn. 5-8.10.2017 r. organizujemy szkoleniowy weekend dla grupy od zera (0) i początkującej (1). W programie poza zajęciami i turniejami brydżowymi także wycieczka oraz spacery. Atrakcyjna całkowita cena to 350 zł za 3 noclegi od osoby z pełnym wyżywieniem, w tym opłata szkoleniowa. Dopłata do jedynki 10 zł dziennie. Warunkiem zgrupowania jest udział co najmniej 20 osób. Można przyjechać na dowolną ilość dni (im więcej dni tym niższa cena za dobę). Na zgłoszenia czekamy do 15.06.2017 r. pod nr tel. 883 144 893 lub mailem: kztabu@gmail.com

ZALICZKI

w wys. 100 zł od os. w terminie do 26.09.2017 r.

Willa Wincentówka ul.Kowalczyk 4, 34-460 Szczawnica

konto

25 8817 0000 2001 0020 6558 0001

z dopiskiem: imię i nazwisko oraz  brydż – Wincentówka 
 

OŚRODEK

Willa Wincentówka                                                  

ul. Kowalczyk 4                                                                 
34-460 Szczawnica                                                               
tel.kom.: +48 696 437 083
e-mail: biuro@wincentowka.pl

Instruktor

Krzysztof Ziewacz

Kontakt:

Tel.: 883144893
Mail: kztabu@gmail.com
Skype: kztabu
BBO: ziewacz.

Termin

5-8.10.2017 r.

PŁATNOŚCI

Gotówką na miejscu lub przelewem

REZERWACJE do 19.09.2017

ZALICZKI w terminie 20-26.09.2017

POZIOMY SZKOLENIA

od zera i dla początkujących

 

 

HARMONOGRAM

5.10.2017 r., czwartek

17.30 przyjazd
18.00 kolacja
19.30 MAKSY*21
20.00 MiniBrydż: liczenie i rozgrywanie

6.10.2017 r., piątek

08.00 śniadanie
10.30 BILANS wykład i ćwicz. prakt.
11.30 MiniBrydż: planowanie i wist
13.30 obiad
15.00 STAYMAN wykład i ćwicz. prakt.
16.00 MiniBrydż: bilans BA, impas
18.00 kolacja
19.00 MAKSY*21
19.30 MiniBrydż: gra kolorowa, przebitki

7.10.2017 r., sobota

08.00 śniadanie
09.00 czas wolny
13.30 obiad
15.00 TRANSFERY wykład i ćwicz. prakt.
16.00 Brydż: licytacja
18.00 kolacja
19.00 Turniej na IMPY
19.30 Mecz brydża gr. od podstaw

8.10.2017 r., niedziela

08.00-09.30 śniadanie
10.30 Wspólny TURNIEJ
13.30 obiad
15.00 wyjazd